Tømrerbyggeleder

 

Besidder du faglig stolthed? – og sætter en ære i levering af kvalitet i særklasse? Så er det måske dig, der skal være ansvarlig for vores næste byggeprojekt?


Hos Georg Berg søger vi dygtige medarbejdere, der vil være med til at sikre, at vi leverer et godt stykke arbejde på vores kommende byggeprojekter. Kendetegnende for vores projekter er, at de er præget af høj kompleksitet og store kvalitetskrav. Vi har projekter på hele Sjælland med en solid portefølje – blandt andet opførelse af Hospice for Den Danske Diakonissestiftelse og byggeriet af kontor- og laboratoriefaciliteter for Novo Nordisk samt studieboliger for FOB, Slagelse. Vi omsætter årligt for 230 mio. kr. 
Derfor har vi brug for medarbejdere med stærke lederkompetencer og solid praktisk erfaring med tømrerfaget.

 

Du instruerer dine mænd i dagens arbejde, koordinerer med byggeledelsen, udarbejder kvalitetssikringsdokumenter, tjekker op på materialer og bestiller nyt, hvis der er behov for det. Du vil typisk være ansvarlig for en bemanding på 10-15 mand eller derover.Der vil være løbende sparring med bygge- og projektlederen om byggeprocessen, koordinering af fagfolk og bestilling af materialer. Måske arbejder du i dag som tømrerformand og har kvalifikationerne til og ambitioner om at blive byggeleder. Vi forventer, at du har erfaring med at styre tømrersager og akkordregnskaber.

OM DIG
Du har formentlig en uddannelse som håndværker, bygningskonstruktør eller ingeniør kombineret med minimum fire års erfaring fra byggepladser. Du kan styre risici, økonomi, tid og kommunikation på komplekse projekter. Du er parat til at gå forrest i en travl arbejdsdag, hvor effektivitet, ansvarlighed og kvalitet er vore pejlemærker.
Vi forventer, at vores nye kollega har 
•    Overblik – og kan håndtere mange opgaver sideløbende
•    Faglig stolthed – og leverer optimale tekniske løsninger
•    Positive samarbejdsevner – til at skabe og udvikle relationer
•    Motiverende lederevner – til sikring af fremdrift og videndeling
Samtidig er du robust og arbejdsom, så vi sammen sikrer optimale betingelser for at skabe ekstraordinære resultater.

 

OM OS
Georg Berg ser mangfoldighed som en ressource og sætter pris på, at vores medarbejdere bidrager med hver deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Vi stræber efter at være en af byggebranchens bedste arbejdspladser med konstant fokus på et sikkert arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Derfor har vi blandt andet et introduktionsprogram klar til dig, så du er godt rustet fra start – og en løbende dialog med din leder og HR om din faglige udvikling, motivation og generelle arbejdsglæde. 
 

Vi er et stærkt team med ca. 100 medarbejdere, hvor sociale arrangementer vægtes højt til stadig styrkelse af samarbejdet og den gode stemning. 
 

Vi tilbyder et meget selvstændigt og varierende job med travlhed fra første fløjt. Og med vores flade organisationsstruktur er det i høj grad op til dig selv at gribe muligheden for videre udvikling i et mix af faglige udfordringer, attraktive byggeprojekter og frihed under ansvar. Din løn afspejler dine kompetencer og resultater. Hertil kommer pensionsordning og sundhedsforsikring som er en del af din samlede lønpakke.
 

SEND DIN ANSØGNING
Hvis du matcher stillingen og kan se dig selv som en del af vores team, sender du din ansøgning og CV til hr@gbas.dk.
Du er også velkommen til at kontakte afdelingschef Anders Nielsen på tlf. 30 65 03 00, hvis du vil vide mere om stillingen.

 

Ansøgningsfrist d. 17. maj.