Tilbudsmedarbejder med et skarpt overblik

 

Kan du vurdere materialemængde ud fra tegningsmateriale? – og beregne en skarp pris? Har du samtidig solid erfaring fra byggebranchen og kan samle trådene fra de store mængder af interessenter på en byggesag? Så er det måske dig, vi har brug for til styrkelse af vores tilbudsfunktion.

 

Vi søger en dygtig medarbejder, der vil være med til at sikre, at vi

 

  • til stadighed leverer kvalitet i vores tilbudsmateriale

  • styrker vores forsyningsflow til alle byggeprojekter

 

Kendetegnende for vores projekter er, at de er præget af høj kompleksitet og store kvalitetskrav. Vi har projekter på hele Sjælland med en solid erfaring på flere projekter – blandt andet opførelse af Hospice for Den Danske Diakonissestiftelse og byggeriet af kontor- og laboratoriefaciliteter for Novo Nordisk samt studieboliger for FOB, Slagelse. Vi omsætter årligt for 240 mio. kr.

 

OM JOBBET

Du bliver en del af teamet med 3 kolleger i tilbudsafdelingen, hvor dit hovedansvar er tilbudsgivning, som omfatter kalkulationer af tilbudsmateriale på især hovedentrepriser, risikovurdering og fastlæggelse af den rette tilbudsstrategi. Opgaver som tilsammen udgør fundamentet for at sagen bliver en succes.

 

Jobbet indeholder en del forhandling – herunder indgåelse af kontrakt med underentreprenører. Desuden får du en central rolle i organisationen som støtteperson for produktionen.

 

OM DIG

Du har formentlig en byggeteknisk baggrund kombineret med 5 års erfaring fra en entreprenørvirksomhed – gerne fra et lignende job. Du har stor teknisk viden og forståelse – som du formår at videreformidle klart og tydeligt på tværs af faggrupper. Vi forventer, at vores nye kollega

  • er specialist indenfor sit felt og sætter en ære i at levere kvalitet i særklasse

  • kan afslutte opgaver og overholde deadlines

  • har motiverende samarbejdsevner – til at skabe og udvikle relationer

  • tager initiativer og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne

  • er klar til at gå forrest i en travl arbejdsdag, hvor effektivitet, ansvarlighed og kvalitet er vore pejlemærker

 

Samtidig er du robust og arbejdsom, så vi sammen har de optimale betingelser for at skabe ekstraordinære resultater.

 

OM OS

Georg Berg A/S ser mangfoldighed som en ressource og sætter pris på, at vores medarbejdere bidrager med hver deres særlige baggrund, personlighed og evner. Vi stræber efter at være en af byggebranchens bedste arbejdspladser med konstant fokus på et sikkert arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Vi sørger for, at du er godt rustet fra start og der er løbende dialgo med din leder og HR om din faglige udvikling, motivation og generelle arbejdsglæde.

 

Vi er et stærkt team med ca. 100 medarbejdere, hvor sociale arrangementer vægtes højt til stadig styrkelse af samarbejdet og den gode stemming. Vores flade organisationsstruktur indbyder til at gribe muligheden for videreudvikling i et mix af faglige udfordringer og frihed under ansvar. Din løn afspejler dine kompetencer og resultater. Hertil kommer pensionsordning og sundhedsforsikring, som er en del af din samlede lønpakke.

 

DIN ANSØGNING

Hvis du matcher stillingen og kan se dig selv som en del af vores team, sender du din ansøgning og cv til hr@gbas.dk Gerne snarest muligt og senest den 15. februar 2017. For god ordens skyld kan det nævnes, at vi afholder samtaler løbende.

 

Du er også velkommen til at kontakte direktør Christian Berg på tlf. 20103212, hvis du vil vide mere om stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.