Sygehuse

Sygehuse stiller store krav til anvendelsesmulighederne, da både patienters og ansattes behov skal opfyldes til fulde. Vores fokus er rettet mod, at det skal være en tryg og sikker arbejdsplads, der kan rumme mange mennesker i en ofte travl hverdag. Samtidig skal der tages hensyn til, at mange patienter har unikke behov.
Sygehuse og andet sundhedsbyggeri adskiller sig fra øvrigt byggeri, idet det ofte stiller unikke krav til opførelsen. Det kræver, at entreprenøren har erfaring med byggeri inden for sundhedsområdet, og at kunden og entreprenøren arbejder tæt sammen i processen op til opførelsen af byggeriet. Hos Georg Berg A/S ser vi det som et fælles projekt og et succeskriterium for kunde og entreprenør at nå frem til den optimale løsning. Vores erfaringer siger os, at det bedste resultat opstår ved at give ekstra tid og plads i den indledende planlægning af byggeprojektet, så alle behov og krav inkorporeres på bedste vis.
Hos Georg Berg A/S gør vi meget ud af at hjælpe vores kunder i gang med projekterne. Vi sørger naturligvis for, at du bliver præsenteret for alle de muligheder, dit projekt indeholder – også de muligheder, der ved første øjekast ikke lige er synlige. Vi agerer gerne sparringspartner, facilitator eller udlåner af know-how. Det eneste, vi forventer til gengæld, er en seriøs samarbejdspartner, der engagerer sig i vores fælles projekt.

Vores referencer inden for sundhedsbyggeri er:

- Gynops, Næstved
- Patologisk, Næstved

- Filadelfia