Georg Berg A/S - nyheder

 

 

Ny totalentreprise "Ny Føllehavegård" i Køge

Georg Berg A/S har vundet totalentreprisen "Ny Føllehavegård" i Køge. 10 boliger for beboere med psykiske og fysiske behov samt fælles- og serviceareal.
Vi forventer at tage første spadestik foråret 2021.
Georg Berg A/S har fejret 45-års jubilæum

Den 1. marts 2019 fejrede Georg Berg A/S 45-års jubilæum med et spændende arrangement for alle 69 medarbejdere. Dagen bød på fælles frokost og derefter blev der holdt infomøde, hvor alle medarbejdere fik præsenteret sig selv for hinanden. Virksomhedens grundlægger, Georg Berg, kom også forbi og fortalte om firmaets historie.
Efter infomødet fortsatte dagen med bowling og fællesspisning.

Spændende Kultur- og Bevægelsespark i Høng

Georg Berg A/S har indgået kontrakt med Kalundborg Kommune om at udføre tømrerentreprisen på den nye kultur- og bevægelsespark i Høng, som skal bygges sammen med den i forvejen eksisterende Høng Hal. Høng Hallen har en god placering i landskabet, idet landskabet omkring hallen rummer meget plads til leg og fysiske aktiviteter, hvilket giver gode muligheder for at skabe en spændende og flot bevægelsespark. Der skal bygges to nye haller, som bliver bundet sammen via et flot åbent "loop".Vores arbejde består primært i at montere vinduer, døre og loft, samt en hel del facadearbejde, som alt sammen starter fra foråret 2019.

Renovering af Jernbanevej for Skælskør Boligselskab afdeling 6

Georg Berg A/S har indgået en aftale med Skælskør Boligselskab, som omfatter en renovering af Jernbanevej 11A-15B, også kendt som afdeling 6. Afdeling 6 består af ialt 38 boliger fordelt på 3 boligblokke, som er omfattet af en renoveringshelhedsplan bestående af følgende arbejde:
Udskiftning af døre og vinduer, udskiftning af tagbeklædning, etablering af 11 stk. tilgængelighedsboliger, sammenlægning af 8 stk. boliger, udskiftning af vand- og varmeinstallation mm. Efter denne renovering vil lejlighederne fremstå moderne og være mere tilpasset til hvad man kan forvente af en lejlighed i 2018.

Vi er rigtig glade for endnu en lokal sag i vores kommune, og for at de lokale udbydere synes godt om vores kvalitet og vores samarbejde. De gode samarbejder er noget vi tillægger stor værdi i virksomheden. Skælskør Boligselskab er bygherrer på denne sag, mens der bliver samarbejdet med flægende rådgivere: Totalrådgiver, EKAS Rådgivende Ingeniører A/S, Arkitekt, Mangor og Nagel A/S, samt Landskabsarkitekt, Lassen Landskab A/S.

To totalentrepriser i ordrebogen: Georg Berg skal bygge boliger i Sorø

Georg Berg A/S løb med begge totalentrepriser, da Sorø Boligselskab i slutningen af oktober holdt licitation på nye boligbyggerier med henholdsvis 30 og 24 almene boliger. Der er tale om en samlet kontraktsum på lige under 52 mio. kroner. Læs mere om de to projekter her.

Georg Berg A/S vinder ombygning af Telefonfabrikken
 

Georg Berg A/S har vunder ombygningen af Telefonfabrikken i Gladsaxe. Telefonfabrikken skal omdannes til et nyt spillested for unge. Vi ser meget frem til at løse denne her spændende opgave i samarbejde med BBP Arkitekter og Lyngkilde Ingeniør. 

Georg Berg A/S får tildelt certifikat af Dansk Teknologiske Institut
 

Georg Berg A/S har fra Dancert Teknologisk Institut fået tildelt certifikat på, at vi må producere præfabrikerede træelementer mekanisk. Se certifikatet her

Georg Berg A/S har færdiggjort Hospice byggeri på Frederiksberg
 

I samarbejde med Diakonissestiftelsen og NORD architects har vi formået at skabe et sammenhængende og ganske særligt hospice der er smukt integreret i det omgivende Frederiksberg.

Bygningens form og karakter er utraditionel og har stillet store krav til den håndværksmæssige udførsel. Lette træfacadeelementer er udført på egen fabrik tilligemed skodder og blomsterkummer er udført i Kebony imprægneret træ på eget værksted. Endvidere er der præfabrikeret egetræslysninger og gelænderbalustre ligeledes på eget værksted. Den udvendige klimaskærm er udført i Tombak kobberpaneler, der reflekterer de omkringliggende bygninger i et moderne udtryk, som præsenterer en kombination af rummelighed og privatliv for patienterne.

Georg Berg A/S med stor annonce i Jyllandsposten og Politiken
 

Vi besluttede at sætte ind med en helsidesannonce i Jyllandsposten og Politikens specialtillæg omkring Slagelse Kommune.  Annoncen fortæller om den kompromisløshed, som vi i vores 40 år i byggebranchen har opretholdt. Se den her

Virksomhedsprisen 2015 til Georg Berg A/S
 

Der var mange rosende ord til Georg Berg A/S, som fik overrakt Lokalt Arbejdsmarkedsråds Virksomhedspris 2015 til en privat virksomhed - for socialt ansvar. Læs mere her

Georg Berg A/S overdrager betonafdelingen
 

Som led i virksomhedens fortsatte tilpasning af forretningsområder er der indgået aftale om salg af betonafdelingen pr. 30. september 2015. Læs mere her

Georg Berg A/S skal renovere Norbrinken
 

Georg Berg A/S vandt udbuddet af renoveringen af 74 boliger i Korsør. Sammen med lokale håndværkere skal vi gøre Norbrinken til et moderne og tidssvarende område i Korsør by. Vi blev i denne forbindelse omtalt positivt i Sjællandske. Læs artiklen her

Georg Berg A/S er blevet prækvalificeret til hovedentreprise udbuddet på FOB, Slagelse studieboliger afd. 87

 

Georg Berg A/S er iblandt de udvalgte entreprenører, som inviteres til udbud på hovedentreprisen på ombygning af den hidtidige sygeplejeskole i Slagelse til studieboliger.

Projektet omfatter en ombygning til moderne studiebolighus og vil få 122 et-rums boliger og 20 to-rums boliger i to forskellige størrelser. Bygningens bruttoareal udgør 5514 kvm.

 

Kuben management er bygherrerådgiver og totalrådgivningen varetages af Kant Arkitekter A/S i samarbejde med Dominia A/S.

Georg Berg A/S er prækvalificeret til totalentreprise udbuddet på opførelse af nyt børnehus i Jyderup for Holbæk Kommune

 

Projektet omfatter opførelse af ny daginstitution som erstatning for to nuværende institutioner i Jyderup, Troldhøjen og Mariendal.  

Georg Berg A/S indgår i totalentrepriseteam med White Arkitekter A/S, Ingeniørfirmaet Lyngkilde A/S og Landskabsarkitekterne Roskilde A/S

Georg Berg A/S er inviteret til at afgive tilbud på opførelsen af 25 almene boliger for borgere med autisme for Slagelse Kommune

 

Projektet omfatter opførelsen af 25 almene boliger til borgere med autisme. Der opføres 3 bygninger som hver indeholder 8 - 9 boliger samt fælles opholdsarealer, entreer, køkkener, toilet, depoter og teknikrum etc. Derudover opføres et fælleshus indeholdende bl.a. et fælles sanserum.

Til hver bygning opføres et isoleret skur indeholdende depotrum til hver bolig + cykelparkering

Bygningerne opføres af betonelementer som efterfølgende beklædes med 300 mm facadeisolering/puds. Taget udføres som træelementer.

 

 

Udbuddet udsendes som et paralleludbud hvor Georg Berg A/S er inviteret både til hovedentreprise udbuddet og tømrerentreprise udbuddet for så vidt angår fagentreprise udbuddet.

Vi er blevet prækvalificeret til Bostedet Lundebo
 

Projektet omhandler nybygning til Bostedet Lundebo. Projektet omfatter opførelse af 58 plejeboliger (i alt 4350 m2) samt tilhørende servicearealer (i alt 431 m2). Boligerne opføres som 4 boliggrupper med hver 14-15 boliger og servicearealerne opdeles i 2 enheder som hver servicere 2 boliggrupper. Projektet opføres i 2 etaper hvor hver etape omfatter 2 boliggrupper og et serviceareal. Projektet udbydes i fagentreprise.

Renovering af udendørs svømmebassin i Lyngby 

 

Vi har vundet betonentreprisen med at renovere et udendørs svømmebassin i Lyngby med en forventet omsætning på ca. 0,5 mio. kr. Opgaven skal udføres i perioden 1. april til medio maj 2015 og det bliver Jan Johannsen der skal stå for opgaven.

 

 

 

 

 

 

Tandklinik i Sorø Gl. Posthus 

 

Vi har vundet tømrerentreprisen ved ombygning af det gamle posthus i Sorø. Posthuset skal i fremtiden huse en tandklinik. Det er Sorø Kommune der er bygherre. Entreprisesummen er ca. 3,2 mio. kr. Det er Kjeld Petersen der i samarbejde med Søren Crone skal være byggeleder på opgaven. Opgaven starter medio maj 2015 og vi skal være færdige primo juli 2015.

Tagudskiftning på Niels Bohr Instituttet 

 

Vi har vundet hovedentreprisen ved tagudskiftning på Niels Bohr Instituttet (nabo til Rigshospitalet). Det er Niels Thun-Rasmussen der skal være byggeleder på opgaven. Opgaven er startet og vi skal være færdig medio maj 2015. Entreprisesummen er ca. 1,2 mio. kr.