Byggeforløb

Hos Georg Berg A/S gør vi os stor umage med at gøre hele byggeprocessen så nem og overskuelig som mulig for vores kunder. Du får derfor tilknyttet en dygtig projektleder, som altid står klar til at tage en dialog eller blot vende en god idé. Forudsætningen for et godt byggeforløb er, at alle parter føler sig trygge. Trygheden sikres gennem åbenhed, professionalisme og forventningsafstemning. 

Inden byggeriet igangsættes
 

Inden vi indgår i et samarbejde, sørger vi altid for at forventningsafstemme, således at alle parter har en præcis forestilling om hvordan samarbejdet vil forløbe. Vi vender alternative byggemuligheder, materialer, tegninger osv. en ekstra gang, så alle parter er sikre på, at projektet opfylder alle de forventninger bygherre måtte have. 

 

Når byggeriet er i gang

 

Vi sørger hele tiden for at holde vores kunder opdateret på projektet. Vores kunder opfordres ligeledes til at deltage i byggemøder både på kontoret og på pladsen, så alle parter ved præcis, hvordan byggeriet skrider frem.

Efter byggeriet er færdigt

 

Når du bygger med Georg Berg A/S, så er vores samarbejde ikke færdigt, når I overtager nøglerne.Vi forpligter os til både et et-års og et fem-årsgennemsyn, således at eventuelle fejl og mangler vil blive udbedret. Det er med til at sikre byggeriets høje kvalitet.

Facility service aftale

 

Dertil kan vi – som noget nyt – tilbyde vores kunder en facility service-aftale, hvor vi efter byggeriets færdiggørelse vil varetage bygningsvedligeholdelse og udenomsarealer.